Συνάδελφοι

Την Παρασκευή 4-2-2011 έγινε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματός μας για το 2011 στο κέντρο «Studio Πιθάρι» στο Γιαννούζι Αγρινίου. Στην κοπή πίτας χωροστάτησε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ η προσέλευση των συναδέλφων ήταν μεγάλη. Επίσης παρέστησαν οι επι τιμή καλεσμένοι, ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρώην πρόεδρος του Τμήματός μας κ. Παύλος Μοσχολιός, οι βουλευτές κ. Σταμάτης Δημήτριος και κ. Καραγκούνης Κώστας, ο Γενικός Γραμματέας της Υπερ Περιφέρειας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σώκος Θύμιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών συνάδελφος κ. Υφαντής Νίκος, ο πρώην βουλευτής, νομάρχης, Δήμαρχος Αγρινίου κ. Βαϊνάς Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αγρινίου συνάδελφος κ. Μπίνας Ιωάννης, εκ μέρους της Αστυνομικής Διευθύνσεως Ακαρνανίας ο κ. Τσολχάς Νίκος , ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Μεσολογγίου κ. Λύρος Κων/νος και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Τσιτσέλης Ιωάννης.

Μετά τον χαιρετισμό και την ομιλία του Προέδρου του Τμήματος κ. Ρόκου Κων/νου απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταμάτης Δημήτριος και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραγκούνης Κων/νος.

Κατόπιν πραγματοποιήθη η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο και ακολούθησε δεξίωση των παρισταμένων.

Ο τυχερός της βραδιάς στον οποίο έτυχε και το φλουρί (αντιστοιχούσε σε χρυσή λίρα) υπήρξε ο συνάδελφος Τζέμος Δημήτριος στον οποίο ευχόμαστε καλή τύχη για όλο το 2011, στον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του τμήματος εύχονται υγεία , ευτυχία και καλή τύχη για όλο το 2011 και σε όλους τους συναδέλφους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ